Mislim da mnogi ljudi ne smatraju stres kao veluku stvar, ali stres je zaista velika stvar. Stres može izazvati fizičke simptome kao što su srčani udar ili čir. Stres može izazvati mentalne problem kao što su anksioznost i napad panike. Stres takodje utiće na spavanje. Ako imate probleme sa stresom onda je potrebno da ispitate koji su to načini da bi upravljali stresom.

Verujem da svako treba pronaći malo vremena u toku dana da se opusti na veoma umirujuci i pozitivan način. Izuzetno je važno da vežbate disanje ili meditirate svaki dan. Duboko disanje i meditacija imaju opuštajuće dejstvo na telo, um i dušu.

Ako hipnoterapija, duboko disanje ili opuštanje nije baš ono što tražite a da bi se opustili, onda morate pronaći neki izlaz zbog kontrole stresa. Važno je da se ne upletete u stresove vašeg života. Zbog vašeg zdravlja i vašeg razuma veoma je važno da se otarasite stresa koliko je to moguće.

Stres u vašem životu može biti izazvan unutrašnjim i spoljašnim faktorom. Spoljni faktori uključuju posao, lične situacije i odnosi sa drugima. Unutrašnji faktor koji utiće na vaš nivo stresa uključije kako rukovodite stresnim situacijama.Takodje, ishrana,spavanje i kolicina aktivnosti ima uticaj na vaš nivo stresa.

 

Snažan hipnoterapeutski program može vam pomoći da upravljate stresom. Iako ste prezauzeti i imate haotičan život, možete u potpunosti imati kontrolu nad vašim stresom, primenom hipnoze. Hipnoterapija pomaže da se opustite a sugestije koje ćete dobiti imaće dugoročni uticaj da bi vam olakšao stres.

Možete dramatično smanjiti nivo stresa sa samo-hipnozom za koju bi vas hipnoterapeut spremio… Možete se osećati bolje i opuštenije u bilo kojoj situaciji. Hipnoterapija će vam pomoći, svojim ciljanjem na podsvesni um, da bi upravljali stresnim situacijama, mirno i opušteno. Primetićete rezultate već nakon samo nekoliko seansi.

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts