Svaka misao ili ideja dovodi do fizicke manifestacije.

Pozitivna ili negativna misao ili ideja uzrokuje fizicku reakciju u vašem telu. Misli ili ideje uticu na sve funkcije vašeg organizma. Ako ste zabrinuti i to potraje dugo to ce isprovocirati promene u vašem stomaku koje mogu dovesti do cira. Ako u vašemu umu preovladavaju misli kao što su mržnja i bes to ce pokrenuti vašu adrenalnu žlezdu a samim tim ce doci do povecanja adrenalina u krvi koji mogu dovesti do mnogih promena u unutrašnjem organizmu. Osecaj odredjene uzbudjenosti i straha povecace vaš puls a on je direktno vezan sa ubrzanim radom vaseg srca.

Svaka vaša ideja ili misao u cijoj osnovi je veoma jak emocionalni sadrzaj skoro uvek, po pravilu, dolazi do vašeg podsvesnog uma. Kada jednom prihvatite ovakve ideje one ce konstantno proizvoditi iste telesne reakcije, ponovo i ponovo…

 

Ako želite da eliminisete ili promenite konstantnu negativnu reakciju unutrasnjih organa, morate se pozabaviti vašim osecajnim delom uma, podsvesnim umom i promenite misli ili ideje koje su direktno odgovorne za takvu reakciju.

 

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts