Često sebi postavljate pitanje da li ste dostojni vašeg cilja? Da li to zaslužujete? 

Što su češća ovakva negativna razmišljanja, vaš cilj je sve dalji i čini vam se da će se raspršiti. Um vam je zaokupljen brigama o načinu na koji će se postići cilj. U ostvarivanju cilja sudeluje vaš subjektivni, unutrašnji svet. Makar i povremeno NE mnogo utiče na putu do materijalizacije. Svako NE izgleda kao da stiskate kočnicu, a kada vas obuzme negativnost, onda dodatno kočite i ručnom kočnicom.

Ako u mislima vrtite film da je vaš cilj ostvaren rezultat će biti brži i sigurniji. Već sada izvršite radosne pripreme. Morate blistati i uveravati sebe da vam je uspeh predodređen. 

 

Veoma je vazno shvatiti da morate čekati da sve sazri i materijalizuje se. 

Najteži deo imaginacije je znati čekati i zadržati mirnoću. Morate biti gospodar situacije. Kada se ništa ne dešava oko vas, a u vezi vašeg cilja, to je jedna vrsta provere vaše izdržljivosti. Trenutak kada se ništa ne dešava je neizbežan i tada treba biti smiren. Tada se dešava da um diže paniku i pre vremena, brzopleto menja smer misli. Da bi se vaš cilj manifestovao morate čekati smirenim i samouverenim stanjem uma, jer je materijalizacija proces koji traje.

 

S poštovanjem

 

Marjan

Similar Posts