Kada u Univerzum pošaljete misao da želite mnogo, to ćete i dobiti; nasuprot tome, ako želite malo, i to ćete dobiti.

Vaše želje su vaše navike iz prošlosti, a vašu prošlost kreirali su uslovi i okruženje u kome ste odrastali. I tada je vaš um bio kreativan kao i sada. Misli koje su kreirane u vašem umu odražavaju vaš mentalni stav. U zavisnosti od toga koliko ste koristili umnu snagu, to se odrazilo na vaš imetak. Ovo je notorna činjenica, jer da ste do sada koristili ovu skrivenu snagu u sebi, danas biste imali mnogo više.

Sada kada znate da je posedujete i kada shvatate da ona dolazi iznutra, upotrebite je. U vašoj unutrašnjosti postoji čitav univerzum lepote, izobilja, moći, zdravlja i bogatstva. Sile Univerzuma su moćne, bez obzira što ih ne vidite, one su tu u vama. Kada ovo otkrijete, otkrićete i sva rešenja na vaše probleme, jer su svi odgovori na sva pitanja u vama.

Spoznajom ove unutrašnjosti, sve u spoljašnjem svetu će dobiti jasan odgovor. Spoznajom ove istine otkrićete jednu beskrajnu mudrost, beskonačnu snagu sa kojom možete upravljati u spoljašnjem svetu. Otkricete harmoniju u unutrašnjem Univerzumu, a ona je odraz vaših dostignuća i sveobuhvatnog uspeha.

 

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts