Poštovani prijatelji

Obzirom da su nam potvrde o manifestaciji onog što smo pozeleli, vizualizovali, imaginirali veoma vazne, zelim sa vama da podelim jednu fenomenalnu vest koju sam danas dobio.

O cemu se radi?

Krajem prošle godine povodom proslave godišnjice Mental Fitnes Centra ( MFC ) odrzana je radionica pod nazivom „2015. moja najbolja godina.“ Tema radionica je bila CILJEVI u godini koja je pred nama.

Jedna od tehnika koju smo tada i prakticno uradili je bila „Zajednicka meditacija za pojedinacni cilj“ Tehnika se sprovodi tako što jedan od ucesnika izadje pred celu grupu i saopšti nam svoj strateški cilj za sledecu godinu.

Na moje pitanje ko je spreman da sa nama podeli svoj Cilj, prijavila se gospodje Jasna Simovic. Nakon nekoliko pitanja koje sam joj postavio a u vezi njenog cilja, u kome nam je opisala neke detalje, cela grupa je ušla u zajednicku meditaciju u kombinaciji sa kreativnom vizelizacijom, gde smo videli ostvarenje Jasninog cilja, po uputstvima koja nam je ona dala u smislu koji je njen cilj, šta bi volela da radi, kako bi se osecala itd. Nakon samo nekoliko minuta izašli smo iz vezbe i otpustili zeljeno. Napominjem da je jedan od ciljeva bio da se to dogodi u martu 2015.

Evo dela poruke koju sam danas dobio!!!

 

 “Marjane, imam lepu vest. Sigurno se sećate kolektivne meditacije koja je meni velikodušno urađena na radionici u Sremskoj, u vezi sa mojim željenim poslom od kuće… Na pitanje kada će to biti, ja odgovorih “u martu” i – tako i bi. Našla sam ili je mene našla ponuda za posao kakav sam želela, o kom sam maštala. U toku je moja obuka za …., a onda na posao…. od kuće, van kuće, tema kao za mene…. Zahvalna sam Vam do neba, kao i celoj grupi koja me je podržala i eto još jednog dokaza da ZP funkcioniše…”

 Jasna Simovic.

Dakle, sinergija je donela upravo ono na cemu smo radili.

Ovom prilikom zelim da cestitam na prvom mestu Jasni kao i svim ostalim ucesnicima radionice na iskrenoj podršci ovoj gospodji.

Budite u skladu sa prirodnim zakonom – Zakonom privlacenja, neka to bude vaš nacin,stil zivota i ocekujte sve blagodeti koje on pruza.

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts