Moramo sebe uvek podsecati, imati na umu, da se uvek nalazimo u samom središtu Univerzalne energije, u velikom okeanu Univerzalnog uma. Ako koristimo tu energiju oseticemo snagu onoliko koliko smo pozitivni. A da cemo biti pozitivni u onoj meri koliko smo indivudalni.

Uvek kada ispoljimo indivudalnost, ako sebi kažemo da to možemo, otvorice se putevi i dovesti do osoba koje ce nam pomoci. Ako se prvo budemo oslanjali na osobe oko nas, radi ispunjenja naših želje, takva akcija je osudjena na propast. Indivudualnost cemo shvatiti i osloniti se na njega ako spoznamo da se nalazimo u samom centru Univerzalne energije.

Nemamo cega da se plašimo. Mi smo u stanju da potvrdimo svoju individualnost uvek i svuda, jedini naši okovi su oni koje iskujemo sami za sebe. Slobodni smo sada, ovde i uvek. Ne smemo dozvoliti da nas obmanu tricave stvari koje se ticu licnosti koje prolaze i iscezavaju preko noci, vec ostanimo vedri i cvrsti i neplašimo se da potvrdimo svoju individualnost.

Zahvaljujuci prirodnom zakonu, zakonu privlacenja svako od nas može privuci ljude, stvari pa cak i okolnosti koje su u skladu i saglasnošcu sa našim
preovladjujucim mentalnim stavom. Slicno privlaci slicno i mentalni stav odredjuje šta cemo privuci. Ako nismo zadovoljni onim što nam dolazi, pocnimo da radimo i izmenimo svoj mentalni stav i videcemo kako se postepeno odigravaju promene a stvari koje želimo pocece da se pojavljuju na našem putu.

Ja jesam. A Vi?

 

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts