Živeti život u izobilju je svaciji san medjutim, ponekad se nekim ljudima to cini izuzetno teško. Ali istina je da svi to imamo u nama – biti u izobilju. Izobilje je stav a taj stav je nešto što možete kontrolisati.

 

Razvijte mentalitet izobilja!

To podrazumeva da je vaš stav da ima dovoljno za sve. Ako imate pozitivan stav vi onda verujete u neograniceno bogatstvo.

 

Budite zahvalni na onom što imate!

Zahvalnošcu pokazujete Univerzumu da ste spremni da primite više. Zapišite svaki dan, na onom cemu ste zahvalni, ako je moguce, ili barem jednom nedeljno. Zamislite da ste se jutros probudili i zahvalili se za jucerašnji dan bez obzira što je on možda i bio težak jer ste iz njega mnogo naucili.

 

Zapocnite dan ispravno!

Nacin na koji zapocinjete jutro obicno utice na vas ceo dan, tako da, poboljšajte jutro i unapredite svoj dan. Imajte dovoljno sna, ustanite ranije, doruckujte, vežbajte i meditirajte.

 

Otvorite sebe za mnoge mogucnosti!

Kada se fokusirate na neograniceno bogatstvo i bogat životni stil, obratite pažnju na prilike koje se pojavljuju na vašem putu. Oni koji znaju kako da prihvate i koriste mogucnosti koji ulaze u njihov život, napredovace brže od onih koji ne shvataju da imaju priliku.

 

Uživajte u svom životu!

Samopouzdanje ce igrati veliku ulogu u tome da li uživate u vašem životu, ili cete se samo kretati kako vas on nosi. Ako gajite negativna osecanja sve vreme, morate poraditi na svom samopouzdanju. Meditirajte, vežbajte i smejte se mnogo više. Briga, stres i rasprava svake vrste umanjuje vaše samopouzdanje. Družite se sa prijateljima, uživajte citajuci neku knjigu, slikajte, slušajte muziku…. Pronadjite ono što vas iznutra cini srecnim i zbog cega se osecate dobro.

 

Zapamtite, svi želimo prosperitetan život kako bi bili srecni i ispunjeni. On pocinje onog trenutka kada prihvatimo da ima dovoljno za sve a vi treba da budete spremni i otvoreni za mogucnosti. Kada iskoristite svaku priliku koja se pojavi, videcete i osetiti život u izobilju.

 

Iskreno

Marjan

Similar Posts