Opuštajte se redovno!

 

Redovno opuštanje stvara u vama osecaj kao da ste proveli izvesno vreme u prirodi. Zaboravite na mobilni telefon, roštilj ili slušanje muzike u prirodi vec doživite prirodu i svo njeno izobilje. Kada se opuštate i kada zamišljate da ste u prirodi, ukljucite sva cula. Pogledajte boje koje priroda daruje, oslušnite zvuke ptica, povetarca, žubora vode, gledajte u nebo, umijte se vodom sa izvora i dodirnite svoje lice, uberite neko voce i probajte ga. Tako cete stvoriti osecaj i postati svesni lepote svuda oko vas i u vama. Odbacite bilo koje probleme i brige koje su u vašem umu u poslednje vreme. Nema potrebe da se borite protov neželjenih i negativnih misli, jer ce one otici tako lako baš kao što su i došle.

 

Promenite navike!

 

Rešavanje životnih problema podrazumeva promenu odnosa prema njima. Ako imate problem, probajte da shavtite da je to energija, koncentrisana energija koju vam je Univerzum darovao jer želi da vas podseti da je neophodna promena vaših navika. Recite sebi da je svaki vaš problem ustvari vaš izazov cijim cete rešavanjem postati još bolji. Biti srecan u umu podrazumeva neprekidno menjanje.Da bi promenili navike nije dovoljna samo odluka i snaga volje vec je potrebno da uporedo sa time upotrebite maštu zamišljajuci željene promene.Vidite sebe kako se lako prilagodjavate svim promenama koji se dešavaju oko vas, promena vremena, promena cena,ponašanje ljudi i sl. Razumeti sebe i druge je vaša obaveza. Osobe oko vas, kao i vi, svoje ponašanje iskazuju kroz misli, reci, dela i osecanja a to je sve rezultat njihovih starih navika iz memorije podsvesnog.

 

Treba da shvatite da je kljuc za razvoj i napredak otvaranje memorije podsvesnog i menjanje starih programa i navika, naravno sopstvenih.

 

JER DRUGE LJUDE NE MOŽEMO MENJATI!

 

Iskreno

Marjan

Similar Posts