Gde je izvor vaše moci?
Kada se susretnemo sa ovim nepoznanicama vecina odustaje od izucavanja i primene ove mateije jer pomisle da ne poseduju tu snagu koja im je potrebna da bi pronasli odgovore, da bi preobratili sve svoje neuspehe u uspehe u svim oblastima života. Pomisle,“znam ja to sve ali…“,“ ne mogu ja to…..“,“za to treba imati talenat….“,“nemam ja tu snagu…..“,.itd.
NE TREBA DA STEKNETE TU SNAGU! VEC JE IMATE!
Vera u ovu recenicu i stalno nošenje u svom umu omogucice vam da krenete napred i nosite svet pred sobom. Vi imate moc. Vi imate mogucnosti. Imate volju. Vaša je dužnost da je koristite. Vi ste jedini koji mogu otvoriti vrata koja su ispred vas. Budi te ponosni, neustrašivi, hrabri i iskoristite to.
„Um je kreativan i uslovi, okruženje i sva životna iskustva rezultat su naših navika i preovladjujucih mentalnih stavova. Stav našeg uma neizbežno zavisi od toga šta mislimo. Zbog toga, tajna snage, svih uspeha i svog imetka zavisi od našeg razmišljanja.“ Charls Hanel 

Dakle, sad kada pogledate u nazad i pogledate sa koliko ste ljubavi okruženi, kakvo vam je zdravstveno i kakvo materijalno stanje pomirite se sa cinjenicom da je to rezultat vaših predjašnjih preovladjujucih misli. One su ishod vašeg mentalnog stava o ljubavi, zdravlju i imetku. Uticaj na vaš konacni stav imali su vaši roditelji, rodbina, prijatelji, škola, razni mediji, razne institucije, crkva, bolnica itd. Oni su uticali na to šta cete MISLITI.

 

Cilj svakog licnog razvoje je da „mislite svojom glavom“ u skladu sa univerzalnim i prirodnim zakonom, zakonom privlacenja. Da formirate ispravan mentalni stav koji ce vam u buducnosti doneti više ljubavi, bolje zdravlje i vece materijalno bogastvo koje vam pripada. Morate biti svesni da taj mentalni stav i snaga koja je potrebna da se iskaže, nalazi u vama. Ta snaga dolazi iznutra. Ako ste svesni da mudrost dolazi iz unutrašnjeg sveta shvaticete da je život odmotavanje a ne izrastanje. Sve što mislite danas, sutra ce se manifestovati ispred vas kao da ste odmotali tepih.

S poštovanjem
Marjan

 

Similar Posts