Naravno da je u našem životu veoma bitno i duhovnost i materijlno bogatstvo. Medjutim, velika vecina pravi grešku jer u subjektivnom svetu o materijalnom bogatstvu razmišljaju na taj nacin što pokusavaju da uticu na Univerzalni um, tako što razmišljaju KAKO ce nešto steci. Pogotovo one osobe koje direktno razmišljaju o novcu i nacinu na koji ce ga dobiti. Da je to moguce niko ne bi bio sad gde jeste, u najmanju ruku bio bi vrhovni vodja svega sto postoji.

Svaka misao je duhovna i podleže principima prirodnog zakona – Zakona privlacenja. Kada se duži period bavite ovim priodnim fenomenom shvatate da je ne moguce uticati na njega tako što cete mu pokazivati put kojim ce on ici. Nismo u mogucnosti savetovati beskonacno KAKO ce nam nesto doneti u okruženje jer konacno (covek) ne može uciti beskonacno (Univerzum) .Konacno je kanal kroz koji se izražava beskonacno.

Osnovni problem, zašto neko stavlja materijalno bogatstvo na prvo mesto, je nedostatak istog. Iskustva govore da i ako dodju do tog bogatstva shvate da mu to i nije bilo potrebno, jer se sve pretvori u prah a na kraju dodju do zakljucka da je BOGATSTVO ustvari POZNAVANJE ovog PRIRODNOG FENOMENA. Kada shvatite da ste svojim podsvesnim umom prikljuceni na izvor svega i da preko njega možete doci u posed bilo cega odustace od svakog bogatstva sa kojim niste u skladu. Sve ovo je proces oslobadjanja od ega jer kada ste slobodni u vase okruzenje ce dolaziti i materijalne stvari a da niste skoro ni uložili bilo kakav napor da to dobijete. Tada je to sklad i tada ce vam to bogatstvo poslužiti upravo za ono za šta vam treba.

U univerzalnom umu postoji apsolutno sve, sva ljubav, svo zdravlje, sve stvari, pojave i sva realnost od njegovog postanka. Ne postoji samo ono što još niste zamislili. Cim pomislite na nešto to se istog trenutka stvara u univerzumu, nije potrebno vreme da bi se to formiralo jer vreme ne postoji u univerzumu. On je bezvremeni potencijal svega. Upravo zbog toga se i zove univerzalni um.

Svaka vaša misao, putem uma, zadire u to podrucje slobodne volje i privlaci jednu po jednu mogucnost i ona se ostvaruje, aktuelizuje. Ta manifestacija je ono što vidite kao dogadjaje u vašem objektivnom svetu.

Vi ste to aktivirali, vaš um je aktivator.

 

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts