Negativnost je pojedinačno najveći ubica privlačenja i manifestovanja. Nemoguće je bilo šta dobiti ako se vaše srce i um nalaze u oblasti negativnosti. Negativna oblast privlači bolest, dug, mržnju i sve zamislivo što izaziva patnju. To je razlog zbog kojeg bi trebalo da ućinite sve što je u vašoj moći da bi očistili negativnost iz vašeg života.

 

Sada se pitate kako to možete uraditi a da ne trošite mnogo vremena analizirajući hiljade bolesnih osećanja i loših dogadjaja koji su već prošli? Postoji naćin. Ova tehnika vam je poznata ali mnogi od vas imaju problema sa primenom. Zove se ljubav. Mnogi teoretičari su već dotakli ovu tehniku i mnogo možete dobiti u potrazi za obiljem i srećom ako naučite i  primenjujete ovu metodu svaki dan, od sada.

 

Metod ljubavi je prilično jednostavan, zapravo: morate objaviti ljubav za sve što se pojavi na vašem putu, čak i ako ste iznenada suočeni sa nesrećom i ne tako pozitivnim dogadjajima. Ovo može zvučati čudno za neke osobe koje su na početku ali ako iskreno kažete “Volim te” i za pozitivne i za negativne stvari u vašem životu, vi zapravo čistite negativnost a istovremeno zadržavate afirmativne, pozitivne misli i emocije – one ostaju netaknute. Ovo pročišćavanje ili čišćenje se obavlja tako da će vašem umu uvek biti jasno šta privlačite ili ispoljavate.

 

Ljubav je zapravo kompletan paket za zakon privlačenja.

 

Zakon privlačenja zahteva nekoliko suštinskih komponenti pre nego što će zaista raditi za vas: afirmativne misli, pozitivna emocija, iskrena želja, zahvalnost,  akcija i aktivan prijem. Kada se tome doda ljubav onda je jednačina celovita, sve ove komponente manifestuju se automatski.  Jer kada neko voli onda nije moguće da se pojavi nešto negativno. Kada neko izjavljuje ljubav prema nečemu, na prvom mestu, on postaje zahvalan za dogadjaj, osobu ili okolnosti u njegovom životu.

 

Možete početi da vidite pozitivan aspekt svega što postoji u vašem životu upravo sada. Najmanje stvari postaju pokloni, izazovi postaju manje zastrašujući i ućite iz životnih lekcija, umesto što tražite izgovore da odustanete i zadržavate se na negativnosti. Pozitivne misli i emocije automatski izlaze na površinu kada volite nešto. Kada volite, osećate sreću a mentalni i emocionalni prtljag isparava.

 

Reći “Volim te” i u najgoroj situaciji pomaže u revitalizaciji našeg uma i srca i ćini sve, te je mnogo lakše upravljati njima. Ovaj ritual pročišćavanja je potreban ako želite da održite napor u manifestovanju stvari koje najviše želite. Ove reći mogu biti izazov prilikom suočavanja sa modernism društovom. Ali značajan deo vašeg životnog iskustva zavisi od vaših misli i emocija. Sam svet bi bio potpuno besmislen bez naših misli i emocija. Život i stvaranje bi bilo nemoguće bez vaših misli. Zato moramo da zaštitimo svoje pozitivne misli i osećanja sa metodom ljubavi.

 

Česte izjave ljubavi olakšavaju i stvaraju bolje odnose sa ljudima. Ne kažem da to radite naglas. Potrebno je da se zapitite da li više volite nego što žalite ili mrzite. Ako koristite metod ljubavi, promene u vašem životu neće biti ništa manje od monumentalnih. Počnite da volite od danas. Možete dobiti sve a ništa da ne izgubite.

 

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts