Biti pozitivan, uzdizati emocije je apsolutno neophodno ako želite maksimalne rezultate zakona privlačenja. Ako se osećate zaista dobro, onda je nemoguće imati loše misli. Ako vežbate menjanje sopstvenih vibracija svaki put kada skrenete sa pravog puta, na kraju ćete blokirati sve loše misli i negativne emocije a vaš svaki dan će biti uzdizanje i srećno iskustvo. Nema više davljenja u strahu ili stresu – nikad više.

Recimo da upoznate neku osobu koja želi da spozna velićanstvene moći zakona privlačenja. Medjutim, ta osoba je rodjeni pesimista i on obično boravi u negativnom aspektu duži deo svog dana. Kao rezultat toga, on se oseća depresivno sve vreme. Vi želite da pomognete ovoj osobi da svoje misli i emocije prenese pravom vibracijom na pravoj frekvenciji, tako da može da manifestuje stvari koje želi u životu. Ali kad god on pokuša da svoje misli i emocije usmeri na pravu vibraciju, on ne može da ostane na pravim frekvencijama jer je oduvek bio pesimista. Kako možete pomoci ovoj osobi da prevazidje svoj pesimizam i negativne misli?

U situacijama u kojima osoba nije u skladu sa svojim mislima i emocijama i na pravoj frekvenciji, ta osoba treba da koristi pozitivne signale, afirmativne signale iz sopstvene memorije. U vašoj podsvesti nalaze se sva vaša iskustva. Zaista nije tako teško stvoriti i koristiti afirmativne signale iz vaše memorije.

Postoje dve vrste afirmativnih signala:

– memorija na bazi afirmativnih signala i

– aktivnost na bazi afirmativnih signala.

Hajde da objasnim prvi tip, a to je memorija na bazi afirmativnih signala.

Da biste koristili memoriju na bazi afirmatinih signala, jednostavno morate da se prisetite jednog posebnog dela vašeg života kada ste se osecali srećno. Morate se prisetiti tog perioda i emocija koje ste tada imali. Kao pomoć vam mogu poslužiti vaša čula. Prisetite se šta ste tada videli, čulu, dodirnuli, mirisali ili okusili. To će vas podsetiti na tadašnju emociju. To podsecanje može biti iz bilo kog dela života, iz bilo kog vremenskog perioda. To može biti sećanje na jednog od roditelja koji je provodio vreme sa vama. To može biti sećanje na period kada ste sreli nekog posebnog i tadašnjeg osećaja ispunjenosti. Možete se čak setiti nekog vremena kada ste kupili zaista nešto lepo i osecali se predivno. Sada zatvorite oči i zaista se zadržite na toj misli. Ovo iskustvo nalazi se u vašoj podsvesti, vi možete videti vašim unutrašnjim okom vašeg uma i što je najvažnije, možete se setiti kako ste se osećali prilikom tog dogadjaja koji se desio u vašem životu. Prigrilite ugodan osećaj i oživite ga u vašem umu…

Čestitam – uradili ste prvo uspešno kreiranje iz memorije na bazi afirmativnog signala. Kad god se osećate loše i depresivno, sve što treba da uradite je da pokrenete ovaj memorijski signal da bi ispravili svoju emociju i misli.

 

Drugi tip afirmativnih signala je na bazi aktivnosti. Recimo da se osećate veoma depresivno jer ste dobili veoma strašnu vest iz udaljenosti. Osećate da se vaš život raspada (ili još gore, osećate da vaš život više nije vredan življenja) i negativne misli i osećanja opsedaju vaš um, gubite kontrolu. U takvim situacijama, memorija na bazi afirmativnih signala možda neće raditi zbog ozbiljnosti situacije. U tom slućaju potrebna vam je aktivna intervencija – signal koji će primorati vaš um da pogleda dalje od negativnosti. Setite se neke aktivnosti koja vas ćini srećnim – čak i na kratko vreme, kao što su poezija, slikanje, ples ili čak vožnja autom po gradu.

Koju ćete aktivnost korisiti zavisi od vaše memorije, prisetite se kada ste nešto radili i osećali se opušteno i srećno. Upamtite, ovo bi trebalo da uradite uvek kada osećate da gubite kontrolu nad vašim životom. Prisetite se i uradite tu aktivnost kada osetite da ste preplavljeni problemima i negativnošču koja vas okružuje. Ova aktivnost će biti vaša aktivnost zasnovana na potvrdnom signalu. Kako se polako udaljavate od negativnosti, vaše misli i emocije će polako preći ponovo na pozitivnost. Vi ćete to ućiniti ne samo zbog zakona privlačenja već zato što je to savršen čin u praktičnom smislu.

Afirmativni signali su efikasni u čišćenju uma i čišćenju nezdravih misli i emocija. Ovi signali su melem za srce i um.

 

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts