Možda naziv ovog procesa u vama izazove podozrenje ali ovaj proces nije komplikovan niti zahteva visok stepen veštine. Vidite, zakon privlačenja posvećuje veliku pažnju čak i najsitnijim promenama u vešem životu. Ove promene se ne javljaju odmah u fizičkoj stvarnosti. Ako ste čitali dovoljno pažljivo sve do sada u vezi ovog zakon , shvatili ste da se ništa ne dešava u fizičkoj stvarnosti i da nije moguče da se desi bez moći misli i emocija.

Ništa u ljudskoj civilizacije neće biti realizovano bez zakona privlačenja i onog što se zahteva i oćekuje u cilju stvaranja. Imajući ovo u vidu, sigurno razumete koliko je važno da nastavite sa promenom bilo koje negativnosti koju možda posedujete. Loše stvari se dešavaju jer ste privukli ove dogadjaje, svesno ili nesvesno. Najmanji gestovi i odluke mogu privuči bilo pozitivne ili negativne posledice. Ako ste svesni da privlačite negativne posledice u ovom trenutku, onda će vam mentalna korekcija mnogo pomoći. Revizija je još jedan način za fino podešavanje vaših signala koje šaljete u univerzum. Mentalna korekcija je jedna od metoda ispravljanja signala, tako da ćete primenom ove metode poćeti privlačiti dobre stvari, umesto loših.

Da bi vam dokazao efikasnost ove metode, želim da se prisetite serije loših dogadjaja iz vaše prošlosti. Razmislite i sada se setite kako se taj lanac dogadjaja zaustavio. Vrlo je verovatno da je jedan konkretan dogadjaj preokrenuo situaciju u vašu korist – i sve je bilo ispravljeno nakon tog jednog dogadjaja. Ovaj dogadjaj je promenio sve, jer ste na prvom mestu preokrenuli sopstveni proces privlačenja. To je snaga samo jedne pozitivne promene u vašem životu. Razmislite o moći stotinu pozitivnih dogadjaja koji se dešavaju u vašem životu svaki dan.

Želim da iskoristite moć pozitivnih događaja kao što je ovaj. To se može postići kroz proces mentalne revizije. Mentalna korekcija se može uraditi bilo gde, u svako doba. Sve što vam treba je mirno mesto gde možete sedeti ili ležati. Opustite se i prisetite se dogadjaja koji su se desili u toku dana a koji se nisu odigrali kako ste želeli a zatim ih promenite u vašem umu. Prisetite se tih ne baš idealnih trenutaka u vašoj mašti i promenite dogadjaj. Evo primera:

Ako ste imali nepotrebnu raspravu sa svojim partnerom, prisetite se tog trenutka i promenite pravac dešavanja tako da je sve prošlo u najboljem redu. Ovo možete uraditi za svaku situaciju za koju se ispostavilo da nije bila pogodna u toku dana.

Mentalna revizuja se radi da bi se osiguralo da svi signali poslati u univerzum budu ispravljeni tako da već sutradan privučete pozitivne dogadjaje. Prošlost ne možemo promeniti ali možemo mnogo učiniti za dane i mesece koji tek treba da dodju.

 

S poštovanjem

Marjan

 

 

 

Similar Posts