Kada stvorite osecaj verovanja u zakon privlačenja, osetićete bitnu promenu koja se pojavljuje: vaš stres, bes i frustracija počinju da se tope. Sve vaše sumnje i strahovi će ispariti. Pojavljuje se samo idealno razmišljanje. Na prvom mestu, zakon privlačenja vas vodi tamo gde treba da idete i da privučete ono što želite. Privući nešto ne znači da će vam biti dato potpuno besplatno. Ako želite nešto, morate postati dinamičan magnet koji privlači stvari i okolnosti koje će vas zadovoljiti i učiniti izuzetno srećnim. Bez ove dinamične akcije, postajete statički izvor prenosa i ispoljavanje se neće dogoditi.

Koja je razlika između dinamične akcije i običnog posla?

Razmislite o tome. Kada nešto radite sve je teret. Stvari su izuzetno teške. Uslovi su nemogući, pogotovo ako dozvolite da negativnosti ophrve celo biće. Privlačenje i ispoljavanje vaših ciljeva ne predviđa rad u pravom smislu tih reći. Rad se pretvara u dinamičnu akciju.

Dinamična akcija je moćna, jer više ne osećate stres. To je kao kada se oslobodite okova i težine od stvarnosti i poletite u oblake. Jašete oblak tako da se može manifestovati željeni ishod. Zakon privlačenja privlači sve što poželite i to postaje potpuno ostvarljivo. Ali kao i kod skrivenog blaga, morate kopati za to. Mora postojati radnja ili odlučnost da bi dosegli do blaga. Zamislite da ste predali univerzumu ono što ste tražili. Ako ne posegnete za tim, nećete biti u mogućnosti da primate bilo šta.

Ponekad me ljudi pitaju zašto je potrebno toliko vremena da se manifestuju stvari koje žele u životu. Moje pitanje za ove osobe je:

Da li ste posegnuli za svojim željama?

Da li aktivno primate onoliko koliko tražite stvari iz svemira?

Ili ste prestali da aktivno primate nakon što ste tražili nešto?

Šta univezum očekuje od nekoga ko pita za nešto? Univerzum očekuje da tačno znate šta želite i da vi takođe znate kako to da primite. Primiti nešto zahteva akciju: ako je univerzum već privukao nešto to znaći da je organizovao faktore oko sebe, tako da je željeni ishod sada mnogo bliže vama. Ako imate hrane u frižideru, da li ćete umreti od gladi ako znate kako da pripremite hranu? Ne. Ali ako ne znate kako upotrebiti te sastojke i odlučite se samo za čekanje da se hrana pojavi pred vama, da li ćete imati obilnu večeru? Narvano da nećete. Isto važi i za zakon privlačenja. Stvari se neće pojaviti na magičan način ispred vašeg praga na dnevnoj bazi. Ali možete biti sigurni da ako vam treba ljubav, zdravlje ili bogatstvo, već je na putu. U zavisnosti od vašeg kapaciteta primanja, dobićete ono što vam je potrebno.

 

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts