Poštovani prijatelji

Sa velikom radošču želim da vas obavestim da je upravo moja prva knjiga izašla iz štampe. 

Zahvaljujem se svima koji su učestvovali u procesu stvaranja ove knjiga kao i svima ostalima koji prate moj rad jer ste upravo vi moja najveca inspiracija. Hvala vam!!!

Ova knjiga će vam pokazati da je sve pod vašom kontrolom i kako da iskoristite ovu teoriju da bi postigli pun potencijal u svom životu. Vi ne morate da budete duhovni učitelj da bi zakon privlačenja radio za vas, ali morate posedovati ogromnu disciplinu i poverenje u zakon privlačenja. Pažljivim čitanjem ove knjige otkrićete tajnu i koncept koji će vam koristiti u cilju daljeg napredovanja u vašem životu kako bi svoje lične poduhvate i karijeru podigli na jedan viši nivo.

Moguće je da ste mislili da nije moguće i da ne postoji način na koji možete promeniti vaš život, ali ako prihvatite koncepte i teoriju zakona privlačenja onda ćete to uspeti. Nema potrebe da osećate stres i anksioznost iz dana u dan i da vaš život bude ono što ne želite. Zakon privlačenja vam može pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim životom i sigurnu promenu a to će vam omogučiti da kreirate potpuno novi pogled na sopstveni život.

U ovoj knjizi omogućene su vam definicije i pojmovi kako da primenite zakon privlačenja. Objašnjeni su osnovni koraci primene zakona privlačenja kao i predlozi za vežbe koje možete primeniti. Obuhvaceni su svi aspekti ljudskog života, u kojima zakon privlačenja može biti upotrebljen kao što su ljubav, zdravlje i materijalno bogatstvo. Kada završite sa čitanjem ove knjige, bićete u mogućnosti da transformišete bilo koji deo vašeg života, primenjujući principe u stvarnom životu.

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts