Verujem da vam je sada jasno zašto je važno pratiti ono što mislite ili ono na šta ste fokusirani, ono šta dolazi u vaš um.

Sve što se dešava u životu neke osobe je rezultat onog što je mislio. Misli su veoma moćne. Sve što treba da uradite je da pogledate oko sebe, u ljude i uslove u kojima žive, i odmah će vam biti jasno da su tamo zbog onog što su mislili. Ako su razmišljali o pozitivnim stvarima, proizveli su pozitivne rezultate i obrnuto.

Postoje razni i mnogi koraci koje možete preduzeti da promenite podsvesne programe. Možete meditirati ili koristiti kreativnu vizuelizaciju, ili oboje. Suština je da uradite ono što je potrebno da kontrolišete i promenite ono što ulazi u vašu podsvest, i da promenite ono što je već tamo.

Programiranje podsvesti poćinje sa mislima. Ove misli potiču iz svesnog uma a zatim se šalju u podsvest na obradu i čuvanje za kasnije pronalaženje. Misli koje su u podsvesti i koja su sačuvana su poznata kao UVERENJA.

Kada meditirate, vi zapravo delujete na podsvest direktno. Ovo je najbolji način da se reprogramira vaša podsvest. Samo ostavite dobre i pozitivne misli u vašu podsvest i vaše predhodno programiranje će se promeniti. Važno je da naučite ovaj princip. Ako želite da privučete stvari, osobe, okolnosti, zdravlje u vaš život, potrebno je da imate dobre misli.

U cilju privlačenja dobrih stvari u vaš život morate vibrirati u harmoniji sa univerzumom. To podrazumeva različite procedure da bi dostigli tu vibraciju. Pored meditacije i kreativne vizuelizacije takodje je potrebno da iskažete zahvalnost za ono što imate. Na ovaj način dobićete više. Kada iskazujete zahvalnost, vi zapravo vibrirate u harmoniji sa univerzumom i dok to radite, te misli se obradjuju i čuvaju u vašoj podsvesti. Možete biti sigurni da će ove misli biti sačuvane u vašoj banci memorije kao vibrirajuća energija. Dakle, kada dodje vreme da ih koristite, one će tačno odgovoriti na onaj način kako su sačuvane.

Sve je u svemiru energija. Postupajući u skaldu sa tom energijom, možete postati isprepletani sa tim univerzalnim izvorom. Ostvarivanjem ovog sklada, na taj način, bićete u prilici da privučete sve iz univerzuma što ima da ponudi, jer ćete biti povezani sa njim. Kada je vaša podsvest pravilno programirana i da bude u skladu i povezana sa univerzumom, rezultat koji će te dobiti su dobrota, sreća i obilje prosperiteta.

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts