Ukoliko želite da otkrijete univerzalnu silu koja je toliko moćna, koja vam moža dati sve što ste oduvek želeli u životu, trebalo bi da naucite kako da je koristite pravilno.

Izučavajući zakon privlačenja, otkrićete da je to savršen prirodan zakon i da u njemu nema ništa mistično niti religiozno a rezultate koje donosi neće se desiti nikakvim providjenjem. Čitava stvar se ogleda u ispravnom razmišljanju odnosno, skladnosti misli i emocija. Neophodno je da disciplinujete, kontrolišete ili posmatrate sopstvene misli a zatim se pravilno izražavate, što ce dovesti do zdravog ponašanja.

Često ljudi idu jedan korak napred a zatim dva nazad. Mnogi očekuju, obzirom da su se upoznali sa zakonom, da će se nešto brzo desiti ali to je prosto nemoguće. Nemoguće je iz jednog prostog razloga jer je većina nas provela dvadeset li trideset godina svog života izradjujuci negativne okolnosti kao rezultat negativnog razmišljanja. Dakle, zaista je nemoguće da se sva negativnost istopi ako smo petnaest ili dvadest minuta ispravno mislili. Citiracu Charlsa Hanela:

“Biljku kada isećete u korenu, ona će još neko vreme stajati potpuno vidljiva ali će postepeno venuti i na kraju nestati, tako i misli postepeno nestaju i to one koje su preovadavale kao negativne.”

Misao je jedina realnost i kako se ona menja, menjaju se sve materijalne i spoljašnje okolnosti.Ona mora biti čvrsta, stabilna i nepromenljiva, pa ako ste spremni da se disciplinujete, što je neophodno da biste uneli korenite promene u svoj život, to morate uraditi promišljeno, proučavajući I praktikujući teoriju o zakonu privlačenja.

Ta disciplina, ta promena mišljenja, taj novi mentalni stav ce vam doneti ljubav, zdravlje i materijalno bogatstvo

Od rodjenja pa sve do danas, vaše misli su izgradile vaš mentalni stav. Promena mentalnog stave podrazumeva promenu misli. Ova promena će dovesti  do ostalih promena kao procesa koji traje, promena osoba oko vas, promena stvari, promena stanja i novih iskustava sa kojima ćete se susretati u budućnosti.

U ogromnoj literaturi ćete pronaći svu teoriju o zakonu privlačenja a praktican deo podrazumeva meditaciju, vizuelizaciju i imaginaciju. Prakticne metode, tehnike će vam omogućiti da promenom slika u vašem umu, promenite sve svoje podsvesne programe. Obzirom da napredovanje i rast u vašem životu podrazumeva i duhovnu rast, potrebno je da prilikom primene tehnika i metode vidite i tu promenu. Trebate videti sebe kako ste odlucni, hrabri, samopouzdani, sposobni, pronicljivi, mudri i sl.  Kombinacija ovih osećaja i vaših misli kreiraće magnetsku moć koja privlaci stvari koje su vam potrebne. Sa ovom kombinacijom primetićete kako se vaš život menja a kada to primetite onda znajte da ste na dobrom putu.

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts