Dan ljubavi nas navodi da nekako tada najviše razmišljamo o ljubavi… pa kako vecina tako i ja. Medjutim, za nekog ovaj dan i podsecanje na ljubav može biti i malo bolan jer ako nisu u partnerskom odnosu, negde u svom unutrašnjem dijalogu okrivljuju sebe za trenutno stanje. Danas sam razmišljao o takvim osobama bilo da su muškog ili ženskog pola i razumeo da u ovom svetu dualnosti postoje kako srecne tako i ne srecne osobe pa sam hteo da ove druge malo podstaknem da predju na ovu srecnu stranu.

LJUBAVNI MAGNETIZAM

Postoji stara izreka da, ako želite da uhvatite leptira, potrebno je da samo mirno sednete i on će sleteti na vas. Kada je u pitanju privlacenje partnera nije neophodno da tako uradite ali ni da jurite za njim.

Ova izreka ustvari govori o stanju vašeg uma koje je neophodno da bi privukli u svoj život idealnog partnera bez jurnjave, na prirodan nacin.

Silna želja, grč i ogromna potreba ustvari govori da je potrebno podsvest nahraniti pozitivnim mislima a to možete uraditi u opuštenom stanju. Prvi korak ka takvom stanju podrazumeva uklanjanje negativnih razgovora sa samim sobom. Ako je vaš dnevni interni dijalog da vas niko neće onda vaša podsvest šalje verbalne i neverbalne poruke koje ce se reflektovati u univerzumu i vratiće ih do vas.

Kljuc je, dakle, da promenite taj unutrašnji dijalog u pozitivnom smeru, u onom pravcu koji vam omogucava da se zaista osecate vrednim ljubavi koju tražite.

Vaš um ima snagu da dostigne ljubavni magnetizam ako u opuštenom stanju sugerišete sebi i pošaljete poruke o sopstvenoj vrednosti. Pozitivne afirmacije ce se prevesti u smeru aktivnosti i navesti vas da krenete u akciju privlacenja idealnog partnera.

Svako je dostojan biti voljen ali neko jednostavno to ne shvata. Sve što treba da uradite je da promenite vaš pogled o sebi i mislite kao osoba koja zaslužuje ljubav. To je lakše nego što mislite. Vidite sebe kao novu osobu a to ce vam omoguciti da se osecate sjajno zbog toga. Ova, mentalna, pozitivna promena će vam omoguciti da shvatite da je ljubav koju želite na dohvat ruke. Radom na sebi u opuštenom stanju izbecićete loše odnose, toksicne odnose, usamljenost … a privlacite osobu koju zaslužujete, lako i prirodno.

Ljubavni magnetizam se slobodno može uporediti sa zakonom privlacenja. Ono na šta fokusiramo pažnju i energiju, to je ono što ćemo privuci. Ako želite da privučete drugu vrstu muškaraca ili žena nego što ste privlacili u prošlosti onda trebate da promenite fokus i energiju kojoj sada imate. Potrebno je prestati sa slanjem vibracije svetu oko sebe svojim mislima, osecanjima i ponašanjem kojima odbijate svoju idealnu ljubav.

Budite sigurni u sebe, poželjni i neodoljivi jer je to ispravan nacin traganja za ljubalju. Ljubav je divna i mocna stvar i zato ohrabrite sebe i tragajte za onim što vas cini srecnim.

Ljubav je jaka sila.

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts