Dragi prijatelji !

Možda se vi i ja nikada nismo sreli, ali ja znam nešto o vama.

Vi ste osobe koje su zainteresovane da poboljšaju svoj život. Znam da negde duboko u sebi osecate da ste u stanju da mnogo više uradite nego što sada radite. Vi ste u pravu. Vi tražite nacine da poboljšate svoj život, svoje odnose, kao i živote drugih. I naći ćete te puteve. Znam ovo o vama jer to isto znam o sebi. A pošto smo ljudi, znam da delimo ove osobine.

Vidite, mi ljudi imamo prirodnu želju da se proguramo kroz barikade, da stvaramo mocnu buducnost, i da pomognemo drugima. Verujem da imate sliku duboko negde u svojoj podsvesti, o životu punom avanture i strasti, i da razumete da  ćete uskoro to doživeti. Takodje znam da ste dobra osoba, brižna osoba i da nastojite svakodnevno, smisleno da doprinesete svetu. Znam da ćete procvetati u neverovatnu osobu, nesebicno deleci sa svetom svoje jedinstvene talente. Takodje znam da ćete stvoriti tu priliku i zato dozvolite to sebi.

Znam da sve situacije i okolnosti koje sada nisu u vašem najboljem interesu možete jednostavno odbaciti. Znam da ćete od sada birati samo one stvari u svom životu koje su korisne za vas i koje vam omogucavaju da se krecete ka svojim ciljevima. Znam to jer svi imamo tu moc. Ja to znam, iako niste uvek bili uporni da cete to od sada biti. Vi napredujete, jer ste razumeli na jednom veoma dubokom duhovnom nivou da radite pravu stvar i da ste na pravom putu. I zaista, vi jeste. I želim da vam se zahvalim što vi jeste. Želim da vam se zahvalim što ste primer snage i impulsa u životu. Želim da vam kažem da ste veoma cenjeni jer pravite veliku razliku u životima mnogih ljudi.

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts