IDEALAN PARTNER

Vecini ljudi je veoma važno da pronadju svog idealnog partnera i to može biti jedan od najizazovnijih delova života. Postoji nekoliko razloga za to a veoma je važno za one koji žele da privuku njihovu idealnu vezu, shvate kako se to radi.

 

Definišite vašu idealnu vezu!

Svi mi kao pojedinci imamo potrebu da budemo specificni u tome šta želimo, takodje imamo potrebu za specificnim odnosom koji želimo u svom životu. Ne možete privuci idealnu vezu ako ne znate šta želite. Sedite i razmislite o kvalitetima partnera kojeg želite ali budite otvoreni da primite i nešto bolje iz Univerzuma.  Na kraju razmišljanja slobodno recite sebi: „Bice ovako ili bolje od ovoga“. Takodje.

 

Pustite prošlost!

Da bi ste postali magnet za ljubav, morate pustiti prošlost. Ne možete promeniti vaše odnose iz prošlosti, više niste tamo a to itekako može uticati na vaše buduce odnose. Ne samo to, zapamtite da ono na šta se fokusirate to cete privuci. Ako ste fokusirani na prošle veze i odnose, vaš buduci odnos ce biti isti ili slican. Ako se fokusirate na svoje propale odnose iz prošlosti, onda cete privuci istu vrstu osobe iznova i iznova. Pustite prošlost i fokusirajte se na sadašnjost.

 

Savladajte strah!

Postoje nekoliko strahova vezani za odnos, ukljucujuci intimnost, posvecenost i odbacivanje. Da bi se prevazišao strah od intimnosti, strah od posvecenosti, i strah od odbacivanja, potrebno je da ispitate zašto imate te strahove, na prvom mestu. Jedan od njih su koren uzroka. Sedite i razmislite zašto imatete strahove. Dobro je znati da ovi strahovi mogu aktivirati dublje strahove koji se nalaze u vama. Morate raditi na tim strahovima da bi imali uspešnu vezu. Privlacenje idealne veze pocinje sa razumevanjem i gajenjem ljubavi prema sebi. Kada prepoznate svoje potrebe, pustite prošlost, i prevazidjete sve strahove, pravi odnos ce vam se dogoditi.

 

Iskreno

Marjan

Similar Posts