Promena u životu i njegova transformacija počinje sa jednim korakom – ovaj korak podrazumeva nameru. Vašu ličnu nameru. Obzirom da je svima potrebna motivacija da bi otpočeli sa odbacivanjem negativnih misli i emocija, pisaću o nameri.

Verujem da ste do sada mnogo čitali o metodama koje su trebale da vam objasne kako da ih koristite za uklanjanje negativnosti u vašem životu. Medjutim, nije svako spreman da primeni proćitano, osim ako nema iskrenu nameru.

Mnoge osobe me pitaju: odakle da počnem sa zakonom privlačenja? Još jedan korak, koji će vas bolje pripremiti za manifestacije i bolje privlačenje jeste da nameru takodje, kao signal, pošaljete u svemir. Imati nameru, nije isto što i tražiti od univerzum. Slično je pitanju jer vi tražite stvari indirektno. Medjutim, ovaj korak je konkretno fokusiran na vas. Ovom metodom želim da napravite lepu sliku vašeg novog života. Da bi oslikali ovu novu sliku vašeg života, postavite sebi ova pitanja:

 

  1. Šta je to što najviše želite u životu?
  2. Koja je vaša granica kada su u pitanju najbolje stvari u životu?
  3. Šta je to što u vašem životu što želite da izmenite ili promenite?
  4. Šta biste poboljšali u vašem životu?
  5. Koja je vaša najveća ambicija u životu?
  6. Koji je vaš najveći san ikada?
  7. Koliko je daleko od istine san koji imate?
  8. Šta želite da sada posedujete?
  9. Šta vam je potrbno da se pomerite u životu?
  10. Šta vam je potrebno da posatanete najsrećnija osoba u životu?

Kada postavite sebi ova pitanja, želim da stvorite u svome umu različite mentalne slike. Svaka mentalna slika neka bude ispunjena bojama i sa što više detalja. Svaka mentalna slika treba biti realna i dovoljno jasna da je lako zapamtite. Neka svaka mentalna slika bude po nečemu posebna, tako da možete uvek lako da se setite slike i osećanja koji je povezan sa vašom mentalnom slikom.

Što je slika upečatljivija lakše će biti za vas da je se setite kad god vam bude bilo potrebno. Važno je da mislite o pozitivnim mogućnostima kada se setite mentalnih slika vaših nada, želja i snova. Nemojte misliti na bilo kakav problem kao što je vizuelizacija stvari koje dolaze u vaš život. Želim da imate dobar, pozitivan imiđ duboko ukorenjen u vašu psihu kao što je vizuelizacija i transformacija vašeg života kroz jasnu nameru. Kada vizualizujete nešto što želite, vaša namera može biti jasnija ako ste dali direktnu izjavu o tome šta želite. Na primer, ako želite da manifestujete novu kuću, možete navesti lokaciju vaše nove kuće, veličinu kuće, broj soba, broj kupatila, itd. Budite vrlo specifični i zapamtite, nemojte se ograničavati samo zato što mislite da je nemoguće dobiti ono što želite u životu. U oblasti stvaranja (vaše mašte) apsolutno ne postoji granica. Ako nametnete sebi nepotrebna ogranićenja, to će imati veliki uticaj na vašu sposobnost privlačenja i manifestovanja. Koristite ovu tehniku da privučete sve što želite u životu.

Ako ste gojazni, koristite ovu tehniku i vizualizujte vaše idealno telo i težinu koju želite. Zamislite svoju idealnu težinu i vremenski period u kojem želite da se ova težina pojavi. Zamislite sebe u svom novom telu, uživajući u svakom trenutku vaše transformacije iz gojaznosti u savršen i seksi stas. Uživajte u svakom minutu i verujte da već imate takav izgled. Na ovaj način šaljete jake i pouzdane signale u univerzum: Želim idealno telo. To je jasan signal koji će se odraziti i javiti kroz zakon privlačenja. Nemojte biti frustrirani jer je potrebno vreme da se stvari manifestuju za većinu želja. Ponekad ćete morati i malo duže da ćekate da bi se manifestovalo. Ali budite sigurni, ono što ste tražili to je već  poslato. Kreiranje novog života zahteva jasan pravac i ovaj metod vam omogučava da vidite koordinate vašeg novog puta u životu. Nećete se više osećati izgubljeno u životu jer ste već videli i dobili ono što želite. Sve što je ostalo da uradite je da aktivno primite ono što ste tražili. Ne zaboravite, akcija je takodje potrebna da bi nešto aktivno dobili iz univerzuma.

Što više tražite, više ćete dobijati i nemojte se ograničavati, stalno tražite najbolje stvari u životu iz univerzuma. Univerzum će biti vaš novi saradnik i pristalica. Univerzum će vas podržati u svemu što radite. Potrebno je samo da proverite da li ste uvek slali prave signale tako da možete privuči sve ono što zapravo želite.

 

S poštovanjem

Marjan

Similar Posts