REPROGRAMIRANJE PODSVESTI
NOVI SAD
29.03. – 31.03.2019

Mnogi ljudi prate isti obrazac života ili prave iste greške na tom putu bez razumevanja zašto je takav slučaj. Obično se za takve ljude kaže da nisu svesni stvaraoci sopstvenog života. Ponekad su ove osobe pokušale da primene neku od mera za koju su culi da bi promenili obrazac ponašanja medjutim, nakon nekog vremena ipak se vracaju istom obrazcu ponačanja. Zašto je to tako?

Šta je podsvest i kako funkcioniše?

Podsvest je ogromno, beskonacno skladište u kome se nalaze sva prijatna i neprijatna iskustva, navike, vizuelne slike, informacije iz vaših prošlih života, detinjstva i predstavlja vaš odrasli život. Bez vaše podsvesti ne možete se setiti svojih iskustava iz detinjstva, prošlih života itd. Takodje, unutar podsvesti se nalaze naše navike, osobine ličnog karaktera, naučena ponašanja i uverenja, uključujući ograničavajuća verovanja naučena kroz ponavljanje i praksu.

Vaš podsvesni um je most izmedju vašeg tela i svesnog uma.

Svesni um s druge strane nam pomaže da stvaramo misli i odlučimo ono što želimo da preduzmemo. Drugim rečima, svesni um donosi odluke i daje naredbe podsvesnom umu, dok podsvesni um sprovodi ova uputstva bez preispitivanja.

Dobra vest je da možete reprogramirati svoju podsvesti tako što ćete unositi i potkrepiti nove pozitivne misli, pozitivne ideje i pozitivne akcije.

Najlakši i najbrži način je upravo ova Intenzivna radionica.
Kako ćete to postići?
Uz moju stručnu pomoć i bezuslovnu podršku.
Ja sam, ako već ne znate, Marjan Marković i u poslednjih 12 godina radim kao intuitivni savetnik koji istražuje i proučava svest, podsvest, hipnozu, Neuro Lingvinističko programiranje (NLP) , metafiziku, psihologiju… Zašto? Zato što želim da pomognem i napravim stvarnu razliku u životima ljudi, ne samo da im kažem gde su bili, gde su sada i kojim putem treba da idu. Osećam obavezu da im pomognem da dodju tamo gde žele. Naročito zbog toga što mogu uvek da vidim koje izbore treba napraviti i ponavljti sve dok ne dodju do stvarnih prilika koje će napraviti pravu promenu u njihovom životu. Glavna ideja je da pomognem ljudima da se promene, postanu i žive istinski život koji žele.

Prava istina je da sam i sam bio nesiguran – uobičajeno razmišljajuci da nisam dovoljno vredan, bez sopstvenog osećaja unutrašnjeg mira, luatjućim mislima ko sam, zašto sam ovde. Do promene sam došao ne samo željom za boljim životom, postavljanjem ciljeva, pravljenjem Visual Borda i izgovaranjem afirmacija, iako su oni i dalje važni alati.

Moja promena je rezultat svakodnevne duhovne i mentalne discipline, zamene starih programa i jačanje novih.

Ipak, hteo sam da stvorim nešto što bi pomoglo ljudima da brzo i lako naprave promenu u sopstvenom životu. To me je toliko inspirisalo da sam kroz dalje istraživanje, učenje, eksperimentisanje kroz radionice i seminare, u individualnom radu sa klijentima kroz hipnoterapiju dobio veoma dubok rezultat.
Razvio sam program reprogramiranje podsvesti – XFINITY Proces

Ovih 12 godina rada, istraživanja postala su osnova ove Intenziv radionice. U proteklih 5 godina, dodatno sam poboljšao ovaj program i počeo ozbiljno učiti i izdavati sertifikate za Hipnoterapeute American School Hypnosis, Praktičare, Master i Trenere NLP. Ovaj program reprogramiranja podsvesti omogučava da pristupite dubljiem sloju uma, podsvesnom, i pronadjete izvor programa i obrazaca koji je uskladišten u podsvesnom umu koji su blokirali vaš uspeh.

Evo nekoliko oblasti ovog programa koje ćemo koristiti da reprogramirate svoju podsvest i promenite svoj život.

XFINITY Proces Reprogramiranja podsvesti

Reprogramiranje podsvesti – Programiranje na početnu vrednost, Stvaranje novih obrazaca, Pozitivna afirmacija, Progresivna vizuelizacija, Dinamicka meditacija, Hipnoza, Auto – Hipnoza (Samo – hipnoza), Volja i navika, Autosugestija, Subliminalne audio poruke…

Ako želite da budete uspešni kada je u pitanju stvaranje promena u vašem životu, onda je važno da koristite svoju podsvest u tu svrhu. Jednostavno rečeno, naša podsvesni um je delom odgovoran za većinu onog što smo stvorili u životu: naši odnosi, naš sistem verovanja, naši stavovi, naše navike, naši uspesi i naši neuspesi – sve. Zato, ako želimo da napravimo promene u našem životu, moramo uveriti našu podsvesti da je potrebna promena. Kako to da radimo?

Trebate iskoristiti efikasne tehnike za reprogramiranje vaše podsvesti kako bi efikasno stvorili promene koje želite napraviti.
Da bi promena bila delotvorna, mora se desiti i na svesnom i podsvesnom nivou uma. Veoma je lako doneti odluku da promenite svoj um na svesnom nivou medjutim, promena vašeg uma na nivou podsvesti je izazovna.
Promena na nivou podsvesti zahteva posvećenost, snažnu želju i razumijevanje kako kreativni proces funkcioniše na nivou podsvesti.

Trening vodi: Marjan Markovic:
Licencirani Trener obuke za Hipnoterapeute, https://aiahypnosis.com/instructors/

Sertifikovani NLP Trener, Hipnoterapeut, Praktičat Zakona Privlačenja, Autor knjige: Odgovori iz univerzuma

 

Datum održavanja: 29.03. – 31.03.2019

29.03.2019 – BESPLATNO uvodno predavanje
Vreme održavanja: od 19 -20:30h

30.03.2019 – I deo Metod Podsvesne Komunikacije
Vreme održavnja: 10 – 18h

31.03.2019 – II deo Metod Reprogramiranja podsvesti
Vreme održavanja 10 – 18h

Mesto održavanja : Joga centar Mirjana – Jevrejska 13 Novi Sad
Cena: 5900 din
Obavezna rezervacija mesta uplatom 20% od cene radionice

Prijave i obaveštenja: hipnomarjan@gmail.com

DOBRODOŠLI

Similar Posts